html templates

Wij zijn Natasja en Quinty, moeder en dochter, en wij wonen in Vlijmen.
Wij hebben altijd al een grote passie voor honden gehad en daarom hebben wij in 2017 onze eigen kennel genaamd Princess Bully's opgericht. Wij hebben voornamelijk American Bully's en hebben ook 2 Franse Bulldogjes. Wij lopen ook shows met onze honden en genieten elke dag weer van alle liefde die onze honden ons geven.
Wij hebben zelf ook altijd kleine-rassen honden gehad en hebben hier dus ook ervaring mee. Ook zijn wij veel bezig met het trainen van honden met een 'gebruiksaanwijzing'-karakter. Wij vinden het geweldig om hun gedrag in positieve zin te zien veranderen.
Wij hebben altijd al een droom gehad om onze passie nog meer uit te bereiden door nog meer met honden te gaan doen.
Toen kwam Snuffelmaatjes Hondenuitlaatservice op ons pad en hoefden wij geen seconde te twijfelen. Dit was écht iets voor ons. Eindelijk kon onze droom werkelijkheid worden.
Lekker wandelen met verschillende honden en die lieve gezichtjes gelukkig maken met een heerlijke wandeling en veel knuffels.
Wij laten met alle liefde onze Snuffelmaatjes uit en geven ze veel liefde en knuffels die ze verdienen.
Wij hebben nog plek voor nieuwe Snuffelmaatjes om aan onze dag toe te voegen, dus mocht u meer van ons willen weten kunt u altijd contact opnemen met ons om een gesprek in te plannen!
Heel veel liefs van ons, Natasja en Quinty. 

Mobirise

 

Foto 3

© Copyright 2023 Snuffelmaatjes - Alle Rechten Voorbehouden