create a web page for free
Foto 1

Mijn werkwijze

Wij komen op de afgesproken dagen uw hond ophalen op het opgegeven adres. Wij hebben eigen riemen, maar kunnen ook de riem gebruiken die de hond vanuit thuis gewend is. Wanneer uw hond meeloopt in de groepswandeling gaan we eerst alle honden ophalen. Wij streven naar een zo kort mogelijke autorit, omdat niet elke hond dit fijn vind. Omdat wij met kleine groepjes werken, maximaal 5 honden, zal de reistijd ook beperkt blijven. Zodra we alle honden verzameld hebben gaan we een wandelplek zoeken in de buurt waar wij de laatste hond opgehaald hebben.
Daarna gaan wij heerlijk wandelen met de hond. Wij zetten de honden niet in een veld, maar lopen er echt mee. Zo krijgt de hond de nodige aandacht die hij of zij verdient. Omdat wij samen lopen en kleine groepjes hebben is de aandacht en de liefdevolle knuffels maximaal. Wij gebruiken beloningsbrokjes om uw hond te belonen.
Wij kijken naar de wensen van de eigenaren en de hond. Mag de hond los en/of zwemmen dan doen we dat. Heeft u dat liever niet, dan gebeurt dit ook niet. Wij hebben voor honden die niet los kunnen ook lange riemen beschikbaar, zodat ze toch lekker kunnen bewegen en wat meer ruimte hebben. De veiligheid en het plezier van de hond staat √°ltijd voorop.
Wanneer we de ronde uitgelopen hebben, de honden voldaan zijn en hun behoeften gedaan hebben brengen we ze weer lekker thuis met onze bus. De honden krijgen na hun wandeling altijd een bakje met vers water.
Mocht de hond nat en/of vies zijn geworden tijdens de wandeling, bijvoorbeeld door regen, sneeuw of zwemmen, drogen wij ze af en wrijven ze zoveel mogelijk schoon. Wij hebben handdoeken liggen in de bus hiervoor.
Mocht het nodig zijn geven wij bij thuiskomst de hond ook zijn of haar eten en drinken.
Na de wandeling zijn de honden moe en voldaan en zullen lekker slapen totdat u weer thuiskomt.

U hebt bij ons geen verplichtingen om per periode minimaal x uur af te nemen.
Wij vinden het wel fijn om bij honden die geen vaste dagen hebben het weekend van tevoren te horen wanneer de hond meegaat, zodat wij daar dan onze planning op aan kunnen passen.

© Copyright 2023 Snuffelmaatjes - Alle Rechten Voorbehouden