create a web page for free
Mobirise

Mijn werkwijze

Ik ga op het afgesproken tijdstip de hond ophalen op het opgegeven adres. Ik heb een rugzak bij me met wat beloningsbrokjes en wat EHBO materiaal. Ook gebruik ik mijn eigen hondenriemen. Doordat ik met kleine groepjes werk hebben de honden een minimale reistijd. Niet iedere hond vindt autorijden even fijn.
Daarnaast wonen we in een klein dorp met een prachtige omgeving met meer dan voldoende mooie routes om te wandelen.
Wanneer alle honden in de bus zitten rijd ik naar de uitlaatplek waar er in eerste instantie aangelijnd gelopen wordt. De honden zijn wat opgewonden van het autorijden en alle luchtjes van de andere honden dus eerst moet er rust komen in de groep. Is het zowel vanuit de honden en de omgeving mogelijk dat ze los kunnen dan gaan ze lekker los. Desnoods om de beurt. Wat voor mij op nummer 1 staat is het plezier en de veiligheid van uw hond. Voor honden die niet los kunnen heb ik een lange lijn bij me waardoor ze toch lekker kunnen rennen en wat meer ruimte hebben. Zijn ze hun energie kwijt en hebben ze hun behoefte gedaan dan breng ik ze weer naar huis. We hebben dan minimaal een uur gelopen.
Ik heb altijd oude handdoeken bij me zodat ik de honden weer zo droog mogelijk naar binnen breng. Zo nodig geef ik uw hond vers water en brokken. Ik sluit de deur weer goed af en ga weg.
De honden zijn dan moe en voldaan en zullen de rest van de dag heerlijk slapen tot u weer thuis bent. 

© Copyright 2019 Snuffelmaatjes - Alle Rechten Voorbehouden